Kääpiöpinseri Pinserella's Pippin

Pippin

Kuvat © J. Tammiala. Kuvia klikkaamalla saat ne näkyviin suurempana. Click on the pictures to see them larger.

virallinen nimi / official name: Pinserella's Pippin
kutsumanimi / calling name: "Sulo"
rotu / breed: kääpiöpinseri / miniature pinscher
sukupuoli / gender: uros / dog
rekisterinumero / registernumber: FIN43060/05
syntynyt / born: 8.7.2005
emä / dam: Pippa
isä / sire: Cedric
sukutaulu / pedigree: Suomen Kennelliitton jalostustietojärjestelmä / Finnish Kennel Club Database
pentuesisarukset / sibblings: Pinserella's Petunia, Petronella, Pernilla, Peppino

Sulo 3 kk:n iässä

Omistajien kertomaa

"Sulo on energinen pikku hurmuri, joka valloittanut omistajiensa sydämet täysin! Erittäin sosiaalisena ja läheisyydenhakuisena kaverina Sulo haluaa olla aina siellä missä muutkin. Syli on pikkumiehen mielestä paikoista parhain ja pusuttelu sopii ilman muuta tilanteeseen kuin tilanteeseen :) Kaikenkaikkiaan Sulo on mukavuudenhaluinen, iloinen pikku veijari."

Sulo juniorina

Sepustuksia Sulosta

(kirjoittanut Sulon emäntä 2006)

Sulosta on nyt kasvanut salskea nuorimies. Viime talvi treenailtiin tokon parissa, mutta tänä syksynä vaihdoimme harrastuksen vauhdikkaampaan agilityyn. Uusi laji onkin ollut kovasti koko meidän porukan mieleen :)

Kotioloissa Sulo on edelleen mukavuudenhaluinen ja seurankipeä. Uusi iso sohva kera peiton ja tyynyjen on kaiketi Sulon lempipaikka, etenkin jos koko perhe saadaan paikalle yhtä aikaa :)

Sohvan selkänojalle on myös mukava kiivetä ihmettelemään ikkunasta maailman menoa ja kommentoimaan ohikulkijoille. Sulo on oppinut hyvin talon tavoille, mutta yhdestä asiasta olemme yhä eri mieltä: Sulon mielestä hänen nukkumapaikkansa ei ole omalla pedillä vaan sängyssä omistajien peiton alla. Sulo on myös varsin tottunut matkustaja, sillä aika ajoin matkustamme Itä-Suomeen tapaamaan perhettä, sukulaisia ja ystäviä sekä tietysti Sulon koirakaveri Capoa.