Pinserella's kääpiöpinseri-
pentue kesällä 2007

viralliset nimet / official names: Mistyn taidepentue, eli neljä taiteilijaa ja mestariteos: Pinserella's Piccolo Picasso , Pinserella's Little Leonardo , Pinserella's Sweet Salvador , Real Rembrandt , Pinserella's Masterpiece
rotu / breed: kääpiöpinseri / miniature pinscher
värit / colors: kaikki mustia / all black & tan
syntynyt / born: 3.6.2007
terveys / health: kaikki pennut syntyivät terveinä ja elinvoimaisina / all puppies were born healthy
emä / dam: Pinserella's Mustiina
isä / sire: Pinserella's Henrik
sukutaulu / pedigree: Kennelliitto / Kennelclub
muuta / else: Tämäkin pentueemme täyttää luonnollisesti Suomen Kääpiöpinserit ry:n A-listan kriteerit / Also this litter fullfills the criteria of the Finnish Miniature Pinscher club A-list

Synnytys käynnistyi hyvin vaivattomasti 3.6.2007 aurinkoisena sunnuntaiaamuna. Yhdeltätoista syntyi pentueen ensimmäinen ja ainut tyttö, joka oli äitinsä tavoin iso ja vahva pentu. Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin seurasi pikkuveli, joka oli kuin ilmetty isänsä! Sitten Misty pitikin reilun tauon, jonka aikana hän omistautui esikoistensa hoivaamiselle, kunnes hän 12.55 päätti muitta mutkitta synnyttää seuraavan poikansa, hieman edellistä isomman ja persoonallisen pikkumiehen. Lähes samassa kyydissä, vain viiden minuutin viiveellä, tuli toinen vekkuli velipoika. Aivan yhtä vaivattomasti syntyi kolme varttia myöhemmin hieman isompi "äidin poika".

Misty osoitti jälleen kerran erinomaiset äidinvaistonsa ja hoiti sekä napanuorien katkaisut että kalvopussien poistot esimerkillisesti itse. Naperot osoittautuivat tomeriksi pikku ahmateiksi, jotka etsiytyivät nisille ja aloittivat jo syömisen vaikka emä oli vielä poistamassa kalvopussia pennun ympäriltä!

Kuvissa tyttö Pinserella's Masterpiece, todellinen mestariteos "Maire"

Pinserella's Sweet Salvador

Nimensä veroinen suloinen ja hellyyttävä sydäntensärkijä, pehmeän turkkinsa ansiosta lempinimeltään "Pehmis"

Pinserella's Real Rembrandt

Ihastuttava taiteilijasielumme joka on valloittanut vaivihkaa kaikkien sydämet, lempinimiltään "Gamma" ja "Remu"

Pinserella's Piccolo Picasso

Pienin mutta pippurisin, kaunis kuin koru ja niin söpö, että sen on jo pakko olla vähintäänkin laitonta! Tässä meidän "Pikkis".

Pinserella's Little Leonardo

Uljas poika, pieni koira jolla on leijonan sydän ja rohkeus, siksi "Leo"