* Tuoreimmat kuvat Pinserella's-tapaamisista

* Uusimmat kuvat Pinserella's-treeneistä

* Kuvia muista Pinserella's-kennelin järjestämistä Kääpiöpinseri-tapahtumista

Pinserella's kennel järjestää kasvateilleen ja muillekin koiran kanssa harrastamisesta kiinnostuneille säännöllisesti koulutustilaisuuksia, kursseja tai teemaluentoja ja yhteislenkkejä. Tällä pyrimme mahdollistamaan koiranomistajille samanhenkisten ihmisten tapaamisen, antamaan käytännön apua ja tukea arkisten koiran koulutukseen ja hoitoon liittyvien kysymysten kanssa ja antaa koirille omistajineen iloisia yhdessä puuhastelemisen ja onnistumisen elämyksiä erilaisten hauskojen harrastuslajien parissa.

Lisätietoja kaikista koulutuksista ja tapahtumista Johannalta. Johannan järjestämät kurssit, koulutukset ja luennot löytyvät Koirakoulu.net'in sivuilta. Harjoitusryhmiä on nykyään kaikkina viikonpäivinä, joten kaikilla Pinserella's-kasvateilla on mahdollisuus osallistua viikottain arkitottelevaisuus-, näyttely-, tottelevaisuus-, agility- ja koiratanssikoulutuksiin sekä monille muille kursseille ja luennoille, rodun parhaiten tuntevien kouluttajien opastuksessa. Enemmistö Pinserella's-kasvateista käykin koulutuksissa viikottain, ja kasvattajan kannalta on suuri ilo voida näin tavata "lapsiaan" säännöllisesti ja auttaa ja neuvoa kasvatinomistajaa tarpeen mukaan.

Kaikkiin tapahtumiin on ilmoittauduttava etukäteen. Myös toivomuksia koulutusten ja tapahtumien teemojan suhteen saa esittää, sillä ne pyritään suunnittelemaan juuri kasvattien omistajien toivomusten mukaan.

Historian havinaa

Kuvia ja tunnelmia joistain Pinserella's kennelin kuluneiden vuosien kasvattitapaamisista ja -koulutuksista

Kevään 2011 Pinserella's agility- ja tokomestarit

26.2. lauantaina ratkaistiin epävirallisten agilitykilpailujen yhteydessä Pinserella's-koirien kevään agilitymestaruudet. Startti-luokan mestari oli vastikään pienimuotoisen agilityharjoittelun vasta aloittanut Pinserella's Primadonna "Priima", ohjaajanaan Miia Anttila! Mölli-luokan mestaruuden saavuttivat "Inkeri" (Pinserella's Inkeri, kuvassa vasemmalla), jonka ohjaaja Alina Saarinen oli myös kisojen paras junioriohjaaja! Parivaljakko voitti samalla koko mini-mölli-luokan! Avoimen luokan voiton ja Pinserella's-mestaruuden saavuttivat Miia Anttila ja "Daisy" (FI AVA & FI AVA-H Pinserella's Mustikka, kuvassa oikealla, joka lukeutuukin maailman menestyneimpiin agilitykääpiöpinsereihin kautta aikojen :).

20.3. pidettävässä epävirallisessa Tottelevaisuuskokeessa ratkaistiin myös Pinserella's-koirien kevätmestaruus. Palkinnot meni Starttiluokkassa vasta 10kk ikäiselle Maisalle (Pinserella's Ornella, kuvassa vasemmalla) ohjaajanaan Leena Ollonqvist, ja Mölliluokassa Vincentille (Pinserella's Vincent, kuvassa oikealla) ja Miia Anttilalle, jotka kilpailivat lähes kahden vuoden harjoitustauon jälkeen - vaan miten se sanonta kuuluukaan, lahjattomat treenaa! ;)

Onnittelut kaikille 19.3. Champion of Champions -Match Show'ssa menestyneille Pinserella's-koirille, oli kiva nähdä näin monta kasvattia taas kokoontumassa! Onnittelut erityisesti komealle Maxille (Pinserella's Orlando), Priimalle (Pinserella's Primadonna) ja Bellalle (Pinserella's Piubella) hienoista sijoituksista sekä myöskin Iitalle (Pinserella's Kullanmuru) ja Maisalle (Pinserella's Ornella) hienosta esiintymisestä!

Onnittelut lahjakkaille koirille ja taitaville ohjaajille! Kiitos hauskoista päivistä ja hyvästä seurasta - on se vaan ihanaa, että meillä on Pinserella's-tiimissä noin mukavaa ja pätevää porukkaa! :)

24.10.2010 Pinserella's Kasvattitapaaminen

Kasvattikokoontumiseen Koirakeskuksen lämpimissä tiloissa osallistui parikymmentä kääpiöpinseriä, pikkupennusta veteraaniin. Yhteisharjoitukset alkoivat näyttelytreenin merkeissä, ja harjoituksiin osallistuivat niin lapset kuin aikuisetkin. Päivä tarjosi lisäksi tilaisuuden tutustua samanhenkisiin koiranomistajiin ja koirilla mahdollisuuden seurustella ja leikkiä sisarusten ja muiden sukulaisten kanssa! Kävimme myös läpi koirakohtaisia hoito- ja ruokintaohjeita ja -vinkkejä. Kiitos kaikille mukana olleille jälleen kerran rattoisasta päivästä, otetaan pian uusiksi!

Kasvattikokoontuminen 25.9.2010

Koirakeskuksen agilitykilpailuihin osallistuivat Pinserella's kennelin aloittelevat agilityharrastajat.

Mölliluokan voittivat Marika Järvinen ja kääpiöpinseri Pinserella's Red Ruby eli "Frida", joka oli samalla koko päivän paras kääpiöpinseri

Kasvattikokoontuminen 2.10.2010

Koirakeskuksessa Koiratanssikilpailuissa kokoontuivat koiratanssia harrastavat Pinserella's-kasvatit. Iloksemme lähes kaikki pääsivät paikalle, vain viisi koiraa oli estynyt osallistumasta!

Pentuluokassa 2. sijoittuivat Miia Anttila & kääpiöpinseri Pinserella's Primadonna "Priima", 3. Miisa Laukka & kääpiöpinseri Pinserella's Kashmir "Muikkis" ja 5. Leena Ollonqvist & kääpiöpinseri Pinserella's Ornella "Maisa"

Koiratanssikilpailun improvisointiluokan voittivat 1. Miia Anttila & kääpiöpinseri Pinserella's Mustikka "Daisy"

Pinserella's Kannustuspalkinnolla palkittiin tällä kertaa Pinserella's Kashmir ja emäntänsä Miisa

Kasvattikokoontuminen 3.10.2010

Tottelevaisuuskoulutusta harrastavat Pinserella's-kasvatit kokoontuivat Koirakeskuksessa Tottelevaisuuskokeen yhteydessä

Startti-luokan ylivoimaiset voittajat Tatja Heinonen & kääpiöpinseri Pinserella's True Treasure "Titta"

Mölli-luokan 1. sija reilulla erolla seuraaviin koirakoihin saavuttivat Riikka Laaksonen & kääpiöpinseri Pinserella's Esmeralda "Elsa"

Voittajien on helppo hymyillä! Vasemmalla Titta emäntineen, oikealle Elsa ohjaajineen

2.5.2004 pikkupentujen tottelevaisuuskoulutuksessa

2.6.2004 pikkupennut Pinserella's Esmeralda, Paloma, Isadora ja Ramona 4kk Pinserella's kennelin perinteisellä yhteisellä kaupunkikävelyllä...

Kaupunkikierros päättyy Hesen terassille syömään (kuvassa Riikka ja Esmeralda)

Isadorallekin maistuu tarjoilu!

19.10.2003 oli kasvattitapaamisen teemana tottelevaisuuskoulutus. Tunnin mittaisen harjoittelun päätteeksi lähdimme pitkälle metsälenkille, ja (vasemmalta oikealle) Pekko, Minni, Misty, Mando, Wilma, Disa, Daisy ja Etta saivat telmiä sydämensä kyllyydestä. Oli jälleen kerran ilo seurata, miten nämä erittäin sosiaaliset urokset ja nartut juoksentelivat ja leikkivät yhdessä.

19.4.2003 kasvattitapaamiseen osallistuivat omistajineen (vasemmalta oikealle) Pete, Daisy, Etta, Minilyn, Disa, Mando, Pekko, Pikku ja Milli. Paikalla oli siis koiria neljästä perättäisestä kääpiöpinseri-sukupolvesta! Aurinkoisen päivän ohjelmaan kuului tapakasvatusharjoituksia ja pitkä yhteislenkki metsässä, jossa koirat saivat juoksennella ja leikkiä vapaina.

Kasvattitapaaminen Orivedellä 16.3.2003: Speedy ja Etta (vasemmalla) kävivät Orivedellä tervehtimässä Minniä ja Samulia (oikealla). Siellä maalaismaisemissa kelpasi näyttelypäivän päätteeksi sukulaisten kanssa telmiä!

Pentutreffi 9.3.2003: talvisia tunnelmia, paikalla (vasemmalta oikealle) pennutElliot, Toni, Disa ja Mando (ei kuvassa) sekä näiden isä Speedy ja isomummu Etta. Kävimme tutustumassa paikallisen match shown tunnelmiin ja koirat totuttelivat parkkihallin jännittävään ilmapiiriin sekä ihmis- ja koiravilinään.

Ajankohtaista:
Seuraavat Pinserella's-kennelin järjestämät tapahtumat:
* Kääpiöpinseri-päivä
* Ilmoittaudu Pinserella's-treeneihin
23.4. la klo 20
26.04. ti klo 16.30-17.15
03.05. ti klo 16.30-17.15
5.5. Helatorstai klo 12-13 (+ Kääpiöpinseri-tapahtuma klo 13-16)
28.05. la klo 19-20 (aihe vapaa)
04.06. la klo 19-20 (aihe vapaa)

Pinserella's-toimintaa

* Pinserella's kennel järjestää kasvateilleen ja sijoituskoirilleen useamman kerran kuukaudessa hauskoja ja hyödyllisiä yhteisiä harjoituksia, tapaamisia ja koulutuksia.
* Pinserella's kasvateille alennusta Koirakoulu.net'in hoitopalveluista ja Koulutuspaketista